Wat is microscalp pigmentatie

MSP

Microscalp pigmentatie, ook wel MSP of hairtattoo genoemd, is een methode waarmee je hypoallergene pigmenten in de eerste laag van de huid worden aangebracht. Dit wordt aangebracht door middel van een hele dunne naald. Ondanks dat het vaak met tatoeëren wordt vergeleken, is micropigmentatie heel wat anders dan het aanbrengen van een tatoeage.

WANNEER MSP?

MSP wordt toegepast bij half of  volledig haarverlies. Deze behandeling kan bij zowel bij mannen en vrouwen, die last hebben van verminderde  haardichtheid of als er kale plekken zijn door harttransplantatie, alopecia of andere haaraandoeningen, waardoor haargroei niet meer mogelijk is. Om meer haar dichtheid te creëren na een haartransplantatie is dit een perfecte oplossing om weer een vollere haardos te krijgen. U heeft last van inhammen en uw haarlijn loopt terug? Ook dan kunnen wij van Microscalp een uitkomst bieden. U kunt bijvoorbeeld de haarlijn lager maken, het is hierbij wel van belang dat u het haar niet langer draagt dan 1.00 mm. Bij haarproblemen is het verstandig eerst op consult te komen en de mogelijkheden te bespreken.

ZELFVERZEKERD

Wij weten als geen ander, dat het kaal worden of al zijn, vaak effect  heeft op de zelfverzekerdheid van de persoon in kwestie. Wij kunnen u zeggen dat al onze klanten die zijn behandeld, aangeven dat het niemand is opgevallen dat de behandeling heeft plaats gevonden, Een positief effect van de behandeling dus.

VRIJBLIJVEND CONSULT

Tijdens een consult wordt er een klein proefje gemaakt om kleur en dichtheid te bepalen (ook voor mensen die last hebben van bepaalde allergieën is het aan te raden een proef te doen).

SPECIALISATIE

Wij zijn gespecialiseerd in raciale pigmentatie, alsook alle huidtypen. Ook als u blond of rossig bent is een behandeling mogelijk.

AANTAL BEHANDELINGEN

Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van uw wens. In een gratis consult (ook online mogelijk) wordt het aantal behandelingen besproken.

Maak nu een afspraak

MSP MANNEN

Als u microscalp pigmentatie overweegt is het belangrijk voor mannen dat uw haar niet langer is dan 1.5mm. Kunt u zelf niet met  de tondeuse overweg heeft u moeite met het idee, dan is het voor ons geen moeite dit voor u te doen. Na de behandeling kunt u het haar weer in de gewenste lengte laten groeien.

MSP VROUWEN

Voor vrouwen hoeft het haar niet kort of geschoren te worden. Houd u er rekening mee dat als u toch kaal wordt de pigmentatie altijd zichtbaar blijft. Microsalp kan u ook adviseren en doorverwijzen naar specialisten of haarcentra die haarwerken aanmeten.

MSP / TATTOEAGE VERWIJDEREN

Wanneer behandelingen hebben plaats gevonden bij andere aanbieders van MSP en u niet tevreden bent, kunt u deze door middel van onze PermanentMooi lasertechniek lichter maken of zelfs verwijderen. Vraag gerust informatie of kom gratis op consult.

Van al onze klanten hebben wij voorbeelden zodat u kunt zien hoe u er straks weer stralend bijloopt!

EXTRA MICROSCALP.NL SERVICE

Speciaal voor mensen die een drempel over moeten, hebben wij van MicroScalp de treat@home service voor u en kunt u de behandeling in uw eigen omgeving ondergaan.

HOE WERKT TREAT@HOME SERVICE?

U kunt middels een skype consult overleggen wat voor u de mogelijkheden zijn. Nadat u alles hebt door gesproken met uw behandelaar, maakt u een afspraak voor de behandeling bij u thuis.

LET OP MET MEDICIJNEN

Wat u dient te weten is dat bepaalde medicijnen kunnen zorgen dat de pigmenten minder goed in de huid gesluisd kunnen worden of minder goed blijven zitten. Tijdens het consult wordt rekening gehouden met medicijn gebruik, 2 dagen voor de behandeling is het verstandig geen alcohol of drugs te gebruiken, dit zou het eindresultaat niet ten goede komen.

WIJ BESTAAN 20 JAAR

U betaalt nu tijdelijk voor Full Scalp €895,- (normaal €995,-)